Καλώς ήρθατε στο craft room!

Οι δημιουργικές μου ανησυχίες ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να ασχολείται με κάθε είδους κατασκευή. Παλιά υφάσματα και άδεια κουτιά, συχνά μετατρέπονταν σε ευφάνταστα παιχνίδια. Ακολούθησα αυτό που μου άρεσε και σπούδασα Σχεδιασμό Αντικειμένου στον ΑΚΤΟ και Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στα ΤΕΙ Αθήνας. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, επέστρεψα στην Πάτρα και εργάστηκα στον τομέα της διακόσμησης, καθώς και με τη διδασκαλία των εικαστικών σε μικρά παιδιά. Παράλληλα άρχισα να σχεδιάζω για εκδηλώσεις φίλων. Σύντομα άφησα τις υπόλοιπες δραστηριότητές μου και αφοσιώθηκα αποκλειστικά σε αυτό, δημιουργώντας το craft room. Πλέον μοιράζω τον χρόνο μου σε ό,τι αγαπώ περισσότερο, τη δουλειά μου και την οικογένειά μου.

Ερατώ Μοσχόβου
Interior designer, Industrial and product designer

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούμε με αγάπη, αφοσίωση και ευαισθησία για αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Επιλέγουμε λιτό και κομψό ύφος, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την επιλογή των υλικών. Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια στην κατασκευή έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να εισπράττουμε την ικανοποίηση τη δική σας και των προσκεκλημένων σας.

“A craft room can also be known by other names, such as a hobby room or an art room… Whatever name you give it, this room has one main purpose and that’s to provide a special space to inspire your creativity”.

Craftroom handmade gamos vaptisi prosklitiria mpomponieres set vaptisis