Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

  • Να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.
  • Να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο (τ. 2610 271 092) από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες 10:00 – 14:00, όπου θα είμαστε στη διάθεσή σας για να καταγράψουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για τα αγαπημένα σας προϊόντα.
  • Να επισκεφτείτε, κατόπιν ραντεβού το studio του craft room στην Πάτρα, Ερμού 64 (εντός του καταστήματος ΙΩΝΙΑ) όπου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

Ακύρωση ηλεκτρονικής παραγγελίας

Μπορείτε για οποιονδήποτε λόγο να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από τη καταχώρηση της, με σχετικό αίτημα σας στο info@craftroom.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο (τ. 2610 271 092). Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος ξεκινά η διαδικασία διεκπεραίωσής της, οπότε καμία ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

  • Για πληρωμές μέσω κάρτας πιστωτικής ή χρεωστικής, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται απευθείας στους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Για πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμού, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται απευθείας στους αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπωση που προκύψουν τραπεζικά έξοδα, αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη.