• Γενική Ταχυδρομική courier: Το craft room συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική με την οποία μπορεί να αποσταλεί η παραγγελία στον χώρο σας ή να επιλέξετε να την παραλάβετε από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρίας.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής θεωρείται «δυσπρόσιτη» από τη Γενική Ταχυδρομική, και προς αποφυγή υψηλών χρεώσεων μεταφορικών εξόδων, ενδέχεται η παραλαβή της παραγγελίας να πρέπει να γίνει από το πλησιέστερο κατάστημά της ή το κόστος των μεταφορικών να χρεωθεί ως αντικαταβολή.

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας με τη Γενική Ταχυδρομική, το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες αξίας άνω των 150Ε είναι δωρεάν. Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 150Ε τα έξοδα αποστολής είναι 5Ε.

  • Άλλη εταιρία μεταφορική ή courier: Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε ή συνεργάζεστε με διαφορετική εταιρία μεταφορική ή courier, μπορεί να αποσταλεί η παραγγελία με αυτήν της αρεσκείας σας . Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κόστος των μεταφορικών δεν χρεώνεται. Ο πελάτης αναλαμβάνει την πληρωμή των μεταφορικών της εταιρίας courier της επιλογής του.
  • Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Πάτρα, Ερμού 64, ώρες καταστημάτων.
  • Αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Για τις αποστολές στο εξωτερικό το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του βάρους του δέματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για τις διάφορες χώρες προορισμού. Θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας πριν την παραγγελία σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για αυτό.