Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τα είδη και τον απαραίτητο χρόνο για την κατασκευή τους. Στην περιγραφή κάθε προϊόντος αναφέρεται ενδεικτικά το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Η οριστική ημερομηνία παράδοσης θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας μας, μόλις η  παραγγελία είναι έτοιμη για αποστολή ή παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

Για παραγγελίες που επείγουν και η παράδοσή τους επιθυμείτε να γίνει νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που αναφέρετε για το συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε σε παραγγελία, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το κατά πόσον είναι εφικτό να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε περίπτωση αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών ο χρόνος παράδοσης, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών), ανάλογα με τον προορισμό. Για οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση, υπεύθυνη είναι η εταιρία ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται βάσει του χρονοδιαγράμματος που προβλέπουν τα ΕΛΤΑ, σύμφωνα με τη χώρα προορισμού.