Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα craftroom.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με τον γάμο και τη βάπτιση, όπως π.χ. προσκλητήρια, μπομπονιέρες, σετ βάπτισης κλπ. Στη σελίδα κάθε προϊόντος υπάρχει σύντομη περιγραφή και φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες, με δυνατότητα zοom προκειμένου να μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να το αντιληφθεί πλήρως.

Στις φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να υπάρχει χρωματική απόκλιση σε σχέση με την πραγματικότητα εξ αίτιας της διαφορετικής προβολής τους σε κάθε οθόνη. Σε κορδέλες και υφάσματα ενδέχεται να υπάρχει μικρή χρωματική απόκλιση λόγω διαφορετικών παραλαβών, η οποία δεν θα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει πιθανότητα κάποιος κωδικός να μην μπορεί να υλοποιηθεί λόγω έλλειψης των απαραίτητων υλικών στους προμηθευτές μας. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε για τυχόν αντικατάστασή του ή θα έχετε το δικαίωμα της ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Οι μπομπονιέρες παραδίδονται σε χαρτοκιβώτια με χαρτί και αεροπλάστ εσωτερικά για την προστασία τους. Για την παρουσίασή τους προτείνουμε κουτιά μεταφοράς στολισμένα με κορδέλα, με κόστος τεμαχίου ανά μέγεθος. Σε περιπτώσεις που υπάρχει διαθεσιμότητα, παραδίδουμε τις μπομπονιέρες σε ειδικά ξύλινα καφάσια με εγγύηση 10 ευρώ έκαστο, ποσό που δίνεται πίσω με την επιστροφή τους εντός 5 ημερών (ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα και επιστροφή με τον ίδιο τρόπο).

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.